ODBROJAVANJE POČELO

SLUŽBENO JE - STIŽE JUSTIN BIEBER! Pop zvijezda prvi put dolazi u Hrvatsku, pjevat će u Areni, otkriven i datum, ulaznice već od danas u prodaji!

 Screenshot

Premda je vijest o dolasku Justina Biebera u Hrvatsku odjeknula neki dan poput bombe, organizatori do danas nisu htjeli dati službenu potvrdu.

Najveća pop zvijezda današnjice u sklopu svjetske turneje na kojoj promovira akutalni album ‘Purpose’ po prvi put nastupit će u Hrvatskoj, piše Muzika.hr . Koncert Justina Biebera će se održati 9. studenog 2016. godine u Areni Zagreb, a ulaznice uskoro kreću u prodaju na prodajnim mjestima Eventima i bit će navodno najjeftinije u Europi.

Organizatori su ovako najavili koncert dok još nije bilo potvrđeno o kome se radi: 'Osoba koja je obilježila proteklo desetljeće milijunskim nakladama albuma koji tjednima ne silaze s vrhova glazbenih ljestvica, glazbena senzacija koju prati vojska obožavatelja i uglas pjeva stihove hitova na rasprodanim koncertima, zvijezda koja obara sve rekorde u broju obožavatelja i na društvenim mrežama, dolazi u Zagreb.'

Kako pišu na službenoj Facebook stranici , ulaznice će se naći u pretprodaji već danas od 16 sati, a sve detalje pronaći ćete na stranici Eventima .

Uz Biebera 2016. godine u Zagreb stiže još jedno veliko ime - Enrique Iglesias koji će održati koncert također u Areni, 8. svibnja 2016.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl prvi će moći kupiti korisnici aplikacije Fahlo, od danas 16. prosinca 2015. godine od 16 sati do sutra 17. prosinca 2015. do 22 sata po lokalnom vremenu, a svi ostali od petka 18. prosinca 2015. godine od 9 sati na pjevačevoj službenoj stranici te u sustavu Eventima.

Svjetska histerija i popularnost Justina Biebera jednostavno ne jenjava, on je vlasnik albuma koji je na vrhu top ljestvica u više od 100 zemalja svijeta te obara rekorde s brojem pjesama na ljestvici Hot 100 (imao je čak 17 hitova na vrhu te ljestvice, više i od banda The Beatles i Drakea), a njegov je album nedavno oborio i rekord u broju preslušavanja na Spotifyu, s više od 200 milijuna preslušavanja u prvom tjednu. Obožavatelji ga prate u stopu pa je za očekivati kako će ulaznice za turneju planuti, a na njegovom je online shopu moguće ekskluzivno se predbilježiti i za kupovinu potpisanih CD-a, vinil ploča i ostale limited edition Purpose World Tour memorabilije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 03:20