DOBILA NOGU

Soraja urlajući tražila otkaz suvoditelja 'Kola sreće': Nakon ultimatuma, otpustili su nju

 Instagram

Srpska starleta Soraja Vučelić, najpoznatija po sudjelovanju u reality showu Big Brother, više nije voditeljica kviza Kolo sreće u Srbiji. Razlog naprasnog prekidanja angažmana je navodni skandal koji je Soraja priuštila produkciji.

Atraktivnoj brineti zasmetalo je što je njezin voditeljski partner Milorad 'Manda' Mandić u jednom od intervjua izjavio kako misli da joj nije mjesto pred kamerama u takvom showu.

Soraja je uletjela u prostorije Emotiona vičući i zahtijevajući otkaz Mandića, a zatim produkciji postavila ultimatum: ili će otići ona ili on. Iz produkcije su se ipak odlučili za popularnog glumca i zahvalili se poznatoj starleti. 'Ovo je profesionalni zadatak.

Produkcija je zvala nju i zvala je mene. Njihova je odluka, i ja to kao profesionalac poštujem', komentirao je u početku glumac odabir voditeljice, no čini se kako je brzo promijenio mišljenje. Popularni američki format igre sreće i znanja imali smo prilike pratiti i na domaćim ekranima, a od sredine prosinca emitira se u Srbiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:57