GOLEM INTERES

Spektakl u Areni: Prvi dan planulo 5000 ulaznica za Lady Gagu

Već prvoga dana prodaje ulaznica za koncert najveće pop-zvijezde današnjice, Amerikanke Lady Gage , koju će Arena Zagreb ugostiti 5. studenoga, planulo je njih gotovo 5000.

Zahtjevna produkcija

- Konkretne brojke nećemo objaviti prije nego što koncert bude potpuno rasprodan, no možemo reći da prodaja ide prema predviđenom planu i da je od ukupnog broja ulaznica koje su puštene u prodaj, dosad rasprodano nešto manje od polovice - istaknula je Sanja Ajdinovski iz Lupa promocije, organizatora zagrebačkog koncerta Lady Gage koji će zbog zahtjevne produkcije, unatoč kapacitetu Arene Zagreb od 20.000 ljudi, moći pratiti tek njih malo više od 10 tisuća.Iako su pojedini kupci ulaznica naveli da su pri priključivanju na stranicu Eventima naišli na manje teškoće u kupnji, u Lupa Promociji nisu upoznati s tim problemom.

- Eventim se ovaj put dobro pripremio za prodaju i dosad nam se nitko nije požalio na probleme ili nemogućnost ulaska na stranicu - izjavili su u Lupa promociji.

Pola Arene za pozornicu

Cijene ulaznica za koncert Lady Gage kreću se od 370 do 800 kuna, a za mjesto na parteru treba izdvojiti 500 kuna. Budući da će impozantna pozornica sezati do polovice Arene Zagreb, tek će drugi dio partera biti namijenjen publici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 23:53