POSH OTKRILA

SPICE GIRLS NIKAD VIŠE ZAJEDNO 'Nekad jednostavno moraš znati kad je vrijeme da odeš s tuluma'

The Spice Girls perform during the Closing Ceremony at the 2012 Summer Olympics, Sunday, Aug. 12, 2012, in London. (AP Photo/Kristy Wigglesworth)
 Kristy Wigglesworth

Milijuni fanova bili su oduševljeni kad su Spice Girls nastupile zajedno 2012. godine povodom Olimpijskih igara u Londonu.

No, unatoč brojnim šuškanjima, Emma Bunton, Mel B, Mel C, Geri Halliwell te Victoria Beckham više nikad neće održati koncert zajedno.

Victoria Beckham sa potpunom sigurnošću to je otkrila časopisu Vanity Fair na čijoj će naslovnici osvanuti idućeg mjeseca.

'više nikad to neću napraviti. Nastupiti tijekom Olimpijskih igara bila je velika čast. Bila sam jako ponosna što sam imala tu priliku i ponosna sam što sam Britanka', rekla je nekadašnja Posh Spice te dodala: 'To je bilo savršeno vrijeme, hvala svima, ali nikad više to nećemo napraviti. Nekad jednostavno moraš znati kad je vrijeme da odeš s tuluma.'

Victorijina današnja strast je dizajniranje, a njezina modna linija raste iz dana u dan. 'Spice Girls bile su poznate jer su slavile žene, to je ono što radim i danas samo na drugačiji način', zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 23:32