BALKANSKI MENTALITET

SRBI ŠOKIRANI TURSKOM GLUMICOM Na snimanje dolazi mamurna, neprestano kocka, ne odvaja se od rakije...

Meryem Uzerli (31) koristi sve blagodeti statusa zvezde. Iako je odlično plaćena, kasni na set zbog burnih noći na splavovima.
 RTL

Turska glumica, publici najpoznatija po ulozi Hurem u hit seriji „Sulejman Veličanstveni“, iako je poslovno u Beogradu, provodi se kao da je na odmoru, piše Blic.rs.

Meryem Uzerli je s ekipom filma „Bekle beni“ smještena u jednom hotelu.

Fotoreporter „Blica“ uspio ju je 'uhvatiti' kako napušta hotel na putu prema streljani. Kako saznaje Blic, Meryem je u petak trebala snimati, ali toliko je pretjerala s alkoholom noći prije da je uzela slobodan dan.

- Meryem je maksimalno opuštena i koristi sve prednosti popularnosti. Ona se u četvrtak navečer toliko dobro provela, da je tražila slobodan dan jer nije željela ponovo doći mamurna na set. Budući da je strani producenti plaćaju 25.000 dolara po danu snimanja, to joj možda nije trebalo, ali ona ne krije da uživa u lumpovanju, kao i u kockanju, s obzirom na to da su je viđali u kasinima - kaže dobro obaviješteni izvor za „Blic“.

Dodaje da Hurem uživa i u srpskoj hrani.

- Ona traži da na setu ima ajvar. O rakiji da ne govorimo, mada izgleda da je ne podnosi najbolje - otkriva izvor.

Hurem je angažirana kao glavna glumica u filmu koji se snima prema istinitoj priči iz rata u Bosni. Set je trenutno nedaleko od Pančeva, a snimanje će trajati do sredine mjeseca. Uz nju je i njen dečko, turski glumac Ozan Güven, navodi Blic.rs

Zanimljivo je da su Meryem i Ozan par i u ovom filmu - Hurem igra Bosanku koja je srpskom vojniku rodila sina! U filmu sudjeluju i srpski glumci Katarina Gojković i Bojan Žirović, kao i 150 statista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:47