DOČEKALA OBITELJ

Sreća se osmjehnula slavnoj glumici: Jennifer Aniston napokon trudna i nosi blizance?

Bliski prijatelji glumice potvrdili su da je zvijezda Prijatelja prestala pušiti te da posljednjih mjeseci ne konzumira alkohol
 AFP

Nakon nepune godine dana u vezi s Justinom Therouxom, glumica Jennifer Aniston navodno je napokon trudna. Prema priči koju je objavio magazin Star, slavna glumica nosi blizance.

Par već duže vrijeme radi na bebi, no kako im se nije posrećilo iz prve, Jennifer je navodno počela uzimati terapiju za plodnost, koja nerijetko izaziva višestruku trudnoću.

Bliski prijatelji glumice potvrdili su da je zvijezda Prijatelja prestala pušiti te da posljednjih mjeseci ne konzumira alkohol , a susjedi navode kako su kod nje primjetili trudnički trbuščić.

Ovo nije prvi puta da se nagađa o trudnoći glumice. No, njezini glasnogovornici koji su ranije demantirali takve navode, ovoga puta se još uvijek nisu oglasili. Jen navodno čeka treće tromjesječje trudnoće kako bi informaciju iznijela u javnost, a prema pisanju američkih medija, njezina obitelj oduševljena je dolaskom novog člana.

Izvori bliski glumici navode kako je Jen vrlo brzo nakon početka veze s Justinom bila sigurna da je on “taj”, pa par nije dugo čekao s planom za širenje obitelji. Nedavno su američki mediji pisali kako Jennifer toliko opsesivno želi ostati trudna, da se Justin požalio kako im ljubavni život sve više nalikuje na znanstveni eksperiment.

Slavna glumica nakon razvoda s Brad Pittom nije imala previše sreće u ljubavi , a u više navrata je izjavljivala kako je spremna za ulogu majke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 09:35