DOŽIVLJAJ, A NE PUTOVANJE

'SRETAN SE NE POSTAJE, SRETAN SE BUDE' Kći Ivice Todorića s pratiteljima na Instagramu podijelila što je naučila na edukaciji koju plaća 16.000 kuna

 
 INSTAGRAM

Split, Brač, Hvar, Korčula, Dubrovnik, Mljet, Omiš - osam dana na luksuznoj jahti, kojom se obilaze spomenuta mjesta, organizatorica Ana Bučević ne opisuje kao putovanje, već kao doživljaj - "jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, prekrasnih destinacija, edukacije, relaksacije i novih prijateljstava".

Ovaj takozvani Vortex Cruise po osobi stoji 2175 eura (oko 16.000 kuna), a jedna od sretnica, koja je upravo toliko izdvojila kako bi sudjelovala u ovoj nesvakidašnjoj edukaciji, koja će trajati do 4. kolovoza, je i Iva Todorić.

Naime, kći Ivice Todorića na Instagramu se pohvalila fotografijama druženja s najpoznatijom hrvatskom motivacijskom govornicom Anom Bučević, a ispod jedne je napisala: "Sretan se ne postaje, sretan se bude".

- Prakticiraju se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednički izlasci i druženja, a smijeh i visoka vibracija u kombinaciji s ležernošću i opuštenom atmosferom obilježavaju ovaj jedinstveni Cruise - stoji u opisu na službenoj internetskoj stranici krstarenja.

Inače, Iva već sedam godina posjećuje Anine radionice, a nedavno je, u razgovoru za RTL, rekla kako joj je upravo Bučević pomogla zaliječiti, kako je izjavila Todorić, "teško bolesno srce".

- Nakon što sam čudesno ozdravila, promijenila sam svoj život iz korijena - pohvalila se Iva.

Udahni Izdahni Budi ..sada

A post shared by srculence iva todoric (@srculence___) on

Sretan se ne postaje, sretan se bude @safariduha ❤

A post shared by srculence iva todoric (@srculence___) on

❤#srculence

A post shared by srculence iva todoric (@srculence___) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:55