SLAVNI RAZVOD

SRPSKI KOŠARKAŠ TUŽI BIVŠU 'Adriana Lima mi duguje 30 mil. dolara jer me koštala karijere'

 Sipa/Cropix

Marko Jarić, doznaju srpski mediji od prijatelja bivšeg košarkaša, odlučio je tužiti majku svoje djece Adrianu Limu za 30 milijuna dolara. Jarić, navodno, smatra da je ona kriva za njegov prekid karijere te je procijenio da ga je točno toliko koštala .

Naime, par se nedavno, otkrili su prijatelji, sastao.

- Kada se Marko vratio iz Beograda u Ameriku, njih dvoje su proveli nekoliko dana zajedno u Miamiju. Pokušali su zbog kćerkica Valentine i Sienne riješiti probleme. No, u jednom trenutku su se dotakli i prevara, nakon čega su se žestoko posvađali. Marko ju je, među ostalim, optužio da je kriva što je prekinuo uspješnu karijeru i poručio joj da će joj to debelo naplatiti - rekao je prijatelj blizak Jariću.

Marko je, naime, igrao za Real Madrid u vrijeme kad su se upoznali, a kada je ona izrazila želju da žive u SAD-u, Jarić je potpisao za Chicago Bullse, gdje se nije iskazao. Otišao je u Brooklyn Netse, no ni njih nije zadovoljio igrama. Sada Limi zamjera da je mogao igrati još najmanje tri sezone u Madridu, zbog čega joj je odlučio ispostaviti račun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:01