BERNIE ECCLESTONE

Stiže autorizirana biografija šefa Formule 1: Ja nisam anđeo

Knjigu će napisati Tom Bower, kojeg Ecclestone opisuje kao ‘pogrebnika’ zbog njegove sklonosti da pokopa reputaciju osobe o kojoj piše. No, ipak mu je dao pristup svemu uz primjedbu: ‘Reci istinu, bila ona dobra ili loša’

Memoarima slavnih uskoro bi se trebala pridružiti i autorizirana biografija Berniea Ecclestonea, objavio je magazin Bookseller. Prava je otkupila izdavačka kuća Faberm, a knjigu “No Angel: The Secret Life of Bernie Ecclestone” napisat će Tom Bower, poznat kao autor neautoriziranih biografija Richarda Bransona i Gordona Browna.

Vlasnik Formule 1 trebao bi otkriti detalje o svojim usponima i padovima, ljubavnom životu i vezama s Downing Streetom. Premda je upravo Ecclestone, Bowera opisao kao “pogrebnika” zbog njegove sklonosti da pokopa reputaciju osobe o kojoj piše, dao mu je pristup svemu uz primjedbu: “Reci istinu, bila ona dobra ili loša”.

Bower je Ecclestoneu, kako prenosi Bookseler, navodno rekao: “Prihvaćam uvjete, ali ako shvatim da mi se nešto skriva ili čujem kritiku, svejedno ću objaviti knjigu”, a milijarder mu je odgovorio: “Tom, ja nisam anđeo”. Faber planira objaviti knjigu u ožujku 2011. uoči početka sezone Formule 1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 17:07