SPEKTAKL U METROPOLI

'SAMO LEPA BRENA MOŽE PJEVATI TU PJESMU U ZAGREBU' Pogledajte publiku u deliriju nakon prvih taktova 'Jugoslovenke' u rasprodanoj Areni

Zagreb, 141219.
Koncert Lepe Breneu dvorani Arena Zagreb.
Na fotografiji: Lepa Brena.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / CROPIX

 

Lepa Brena u prepunoj Areni Zagreb u subotu navečer održala je svoj prvi, od ukupno dva koncerta u Zagrebu, piše Slobodna Dalmacija.

Prvi od svoja dva rasprodana koncerta započela je pjesmom 'Boliš i ne prolaziš', a na sceni se pojavila spustivši se s krova Arene u kojoj je posljednji put nastupala prije točno deset godina.

Lepa Brena, čiji su nastup pratili i njen suprug Boba Živojinović i sin Stefan na koncertu je izvela svoje velike hitove poput 'Uđi slobodno', 'Nježna žena', 'Kao nova', a publika se 'raspametila' nakon što je zapjevala 'Jugoslovenku', i to uz vatromet.

Među nekoliko tisuća u dvorani se našla Iva Todorić. Iva je, zajedno sa Anom Bučević s nestrpljenjem je čekala koncert jedne od svojih dražih pjevačica, Lepe Brene, čije je pjesme sinoć energično pjevala.

 

Evo kako je izgledalo kada je publika zajedno sa Lepom Brenom otpjevala 'Jugoslovenku' prvi put objavljen1989. godine, a danas na njezinom redovnom repertoaru na koncertima.

Popriličan broj komentara skupio se ispod objavljenje snimke na YouTube, a svi su, manje više oduševljeni Breninim nastupom.

 

- Ova pjesma je za sve nas koji smo bili protiv bilo kakvog rata, ona je simbol zajedništva i suradnje koje su budale uništili. Brena kraljica, koliko ovo može danas pjevača/ca sa prostora bivše Juge.

Samo ona može pjevati Jugoslovenku u Zagrebu, jedna je Brena - nizali su se komentari, piše Slobodna Dalmacija.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo