NASILJE ILI?

STRAŠNI PRIZORI S RAZUZDANOG TULUMA Paparazzi zavirili preko ograde i snimili problematičnog glazbenika kako guši nepoznatu djevojku

 
 Profimedia, Mega Agency

Američki glazbenik Chris Brown (28) početkom tjedna snimljen je kako se u dobrom ženskom društvu zabavlja u Miamiju. Paparazzi su ih uhvatili na terasi privatne vile ili hotela, a fotografije koje su procurile u javnost mnogi su protumačili kao krajnje uznemirujuće.

Naime, Chris je u jednom trenutku jednu od djevojaka čvrsto zgrabio oko vrata, kao da je davi, a nakon što su svjetski mediji sve objavili, glazbenik je, i to preko odvjetnika, brže-bolje iznio svoju stranu priče.

- Dotična žena mu je prijateljica. Očigledno je da su se oboje samo zafrkavali, bila je to obična, bezazlena igra, a ne nasilje - izjavio je za TMZ Brownov odvjetnik Mark Geragos.

Podsjetimo, glazbenik je 2009. godine pretukao tadašnju djevojku, pjevačicu Rihannu (30), zbog čega je osuđen na petogodišnju uvjetnu kaznu, dobio je i šest mjeseci dobrotvornog rada, a godinu dana morao je ići na savjetovanje zbog počinjenog nasilja nad ženama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:57