NOVA BIOGRAFSKA KNJIGA

Sukob između dvije američke ikone: Oprah optužila Michelle Obamu da mrzi debele ljude?

Američka prva dama Michelle Obama i televizijska diva Oprah Winfrey nisu u najboljim odnosima, tvrdi Edward Kleine, autor nove biografske knjige o prvoj dami i njenom suprugu nazvanoj “The Amateur”.

Dvije američke ikone navodno su imale nekoliko gadnih konfrontacija, neke od njih prije nego što je Barack izabran za predsjednika. Navodno je gospođa Obama optužila Oprah da iskorištava Bijelu kuću i političku situaciju kako bi poboljšala gledanost svoje emisije.

No, sukob između dvije dame kasnije se dodatno zaoštrio. Nakon Obamine inauguracije, poziv kojeg je Oprah uputila Michelle ostao je neuzvraćen. To je razbijesnilo popularnu voditeljicu. Prema knjizi, ona je to doživjela kao veliku uvredu i snažan udarac.

Navodno je drugom prilikom odbila gostovanje u emisiji o dječjoj pretilosti, a kao argument je navela činjenicu da Oprah sa svojim dijetama i varijacijama u težini ne može nikome govoriti o ovome problemu, a posebno 'ne djeci koja u njoj vide bogatu i slavnu osobu i svojevrsni uzor, pa na koncu misle da je normalno biti pretil', piše News One .

Oprah je na to reagirala tvrdnjom da 'Michelle jednostavno mrzi debele ljude'.

Klein u svojoj knjizi također tvrdi kako američki predsjednik Barack Obama usred noći zove Oprah kako bi dobio pokoji savjet o tome na koji način podići popularnost među glasačima, a Michelle je zbog toga jako ljubomorna.

'Michelle smatra kako bi se njoj trebao obratiti za tu vrstu savjeta', citira Klein anonimni izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 09:29