PRVI PUT U HRVATSKOJ

SUPERMARTXE Gole plesačice i akrobati na house partyju u Zagrebu

Ove subote u Hrvatskoj će se prvi put održati svjetski poznati party SuperMartXé. Party će se održati u zagrebačkom Green Gold Clubu s početkom u 23 sata, a u goste nam stižu DJ Javi Reina, Nalaya i Miguel Lara.

- Party na jednome mjestu objedinjuje razne izvođače, DJ akrobate, plesačice, Fire Show, Live act, performere te najmoderniju scensku tehnologiju i efekte - rekao je Mario Runjić, organizator partyja.

S obzirom na to da je ovo prvo gostovanje SuperMartXé showa u Zagrebu, ali i Hrvatskoj uopće, on će sam po sebi biti iznenađenje za sve goste. Ulaz na party je slobodan, a očekuje se oko 2000 gostiju.

Green Gold Club ove je godine u suradnji s ProEventum timom odlučio uobičajenu house večer oplemeniti brojnim inozemnim gostovanjima najpoznatijih svjetskih DJ-a i performera.

- Dolazak SuperMartXé showa bio je logičan slijed događanja te uvod u još vatrenije ljeto i jesen u Green Gold Clubu. SuperMartXé je nastao u Madridu 2007. Prepoznatljiv je, međutim, postao od 2008. na Ibizi, gdje je u samo četiri godine održavanja stekao priznanje publike i kritičara cijelog svijeta. Zanimljivo je da je 2008. uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda za događaj s najviše posjetitelja u noćnom klubu. Bilo je to na Ibizi u Privilege Clubu, kada je bilo 18.000 posjetitelja - objašnjava Runjić.

U osam godina postojanja održano je više od 300 partyja u 40 država, a brojne publikacije proglasile su SuperMartXé najboljim partyjem na svijetu. U SuperMartXéu sudjeluju brojne zvijezde, među kojima Black Eyed Peas, Paris Hilton, Dennis Rodman, Tommy Lee. Glazbu im pripremaju najpoznatiji svjetski glazbenici, primjerice Enrique Iglesias, Macy Gray, Don Omar, Jennifer Lopez i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 02:40