'GLUME DOBRE ODNOSE'

SURVIVOR: Žare i Radovan smjestili Jeleni, Aleks prokockala priliku da postane prva finalistica showa

Nikola se požalio curama da se jako razočarao u Kristinu, ali nakon što je dobio pismo koje je ona napisala u Sebastianov dnevnik, u kojem je napisala da joj fali stari Nikola, ipak je rekao da bi htio da razgovaraju
 YouTube

ZAGREB - I danas je bilo dramatično u Survivoru , a Žare i Radovan čak su se odlučili na vrlo okrutnu šalu s Jelenom. Kad im je stiglo pismo iz plemena Sibu, u njega su za Jelenu ubacili dio koji objašnjava da će upravo ona biti ta koja će odlučiti tko će sljedeći ispasti, a da će jednog stanovnika s Otoka odbačenih moći vratiti u pleme. Jelena se oduševila i na sva zvona objavila kako misli vratiti Ognjena i izbaciti Kristinu da ju može prisiljavati da kuha.

Radovan se valjao od smijeha, a Žare se cijelo vrijeme pokušavao suzdržati i komentirao kako se ipak boji Jelenine reakcije nakon što sazna kako su joj smjestili.

Što se Nikole i Kristine tiče, Nikola se požalio curama da se jako razočarao u Kristinu, ali nakon što je dobio pismo koje je ona napisala u Sebastianov dnevnik, u kojem je napisala da joj fali stari Nikola, ipak je rekao da bi htio da razgovaraju.

Nakon što je uspješno spremio imunitet u džep, Sebastian se također požalio na cure, i to sve do jedne, rekavši da baš niti jedna ne zaslužuje ostati u finalu. Primijetio je da Aleks i Kristina samo glume dobre odnose, što smatra dvoličnim, iako to pokazuje da su dobre 'igračice'. Inače, pokazao je i interes za stvarima koji se dešavaju na Otoku odbačenih, s obzirom da ga još nije posjetio.

Od važnijih događaja bila je i borba u kojoj se pleme podijelilo u dva tima koje su vodili Sebastian i Nikola. Nikolin 'bijeli' tim činili su Vlada, Ava i Martina, a Sebastianov 'crni' Kristina, Maja Lena i Milan. Zadatak dva člana svakog tima je bio popiti vodu iz kore kokosovog oraha i njome napuniti posudu koja se trebala prevrnuti i gurnuti lopticu kojom se trebalo razbiti pločice. Osobni imunitet otišao je 'bijelom' timu koji je pobijedio.

Kako je Aleks na licitaciji bila kupila privilegiju da ne mora igrati, morala je pogoditi koji od dva tima će pobijediti da bi tako postala prva finalistica. To joj nije pošlo za rukom, ali je na plemenskom savjetu i dalje štiti osobni imunitet.

Svi su komentirali da ih je posebno iznenadio Avin nastup u borbi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:20