MIRNA I FINA

'Suzdržana' Lady Gaga zabavljala kraljicu Elizabetu II

Iako su se svi pribojavali nastupa kontroverzne pjevačice, Lady Gaga na pozornicu je izašla u 'pitomom' crvenom lateks odijelu koje nije otkrivalo nimalo kože
 AFP

LONDON - Legenda soula Chaka Khan, glumica Whoopi Goldberg i pop pjevačica Lady Gaga zabavljali su britansku kraljicu Elizabetu II i njenog muža na gala večeri pod nazivom 'Royal Variety Performance' koja se održava jednom godišnje.

Među zabavljačima kraljice bila je i američka teen zvijezda Miley Cyrus koja je tijekom izvođenja svog najvećeg hita 'Party in the USA' pred Njezinim veličanstvom plesala u vrućim kožnim hlačicama. Manifestacija se održala u turističkom mjestu Blackpool na sjeverozapadu Engleske.

Nešto 'suzdržanija' je bila Lady Gaga čijeg su se nastupa svi pribojavali. Na pozornici se pojavila u crvenom lateks odijelu koje pokrivalo gotovo 90 posto kože, samo su ruke i lice bili slobodni. Vjerojatno se kontroverzna pjevačica malo 'primirila' za potrebe ove kraljevske časti u blackpoolskoj Operi.

- Dobro večer Blackpool. Da vas čujem kako zveckate nakitom – našalila se Lady Gaga na samom početku svog nastupa otkrivajući podsjećajući sve prisutne 'o kome se zapravo radi'.

Oko tisuću ljudi okupilo se pred zgradom kazališta kako bi na trenutak uhvatili pogled Kraljice i Vojvode od Edinburgha dok je kraljevski par pristizao na gala večeru održanu u humanitarne svrhe.

Elizabetu II zabavljala je i plesna skupina Diversity (Raznolikost) koja je taj nastup zaslužila pobjedom u ovogodišnjem showu 'Britanski talent', a svojom su izvedbom oduševili sve okupljene.

Sav prihod prikupljen tijekom Royal Variety Performancea namijenjen je Dobrotvornom fondu glazbenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:17