KRAJ LJUBAVI

SVATKO NA SVOJU STRANU Nakon dugogodišnje veze razišli se Megan Fox i Brian Austin Green

 BrianAustinGreen / Instagram

Megan Fox i Brian Austin Green pošli su svatko svojim putem nakon 11 zajedničkih godina. Poznati par već 6 mjeseci ne živi zajedno, a prijelomni trenutak bila je velika svađa zbog njezine filmske karijara, prenosi Daily Mail.

29-godišnja glumica i 42-godišnji bivši slamatelj ženskih srdaca, najpoznatiji po svojoj ulozi u megapopularnoj seriji 'Beverly Hills, 90210', imaju dvoje zajedničke djece, 18-mjesečnog Bodhija i dvogodišnjeg Noaha.

Poznanici slavnoga para kažu kako je njihova veza u posljednje vrijeme bila prilično burna, pa prekid nije došao kao iznenađenje. Posljednji put par je viđen zajedno 9. lipnja na Beverly Hillsu.

Napetosti u njihovoj vezi počele su zbog njezine neprestane odsutnosti i snimanja jednog filma za drugim. Ovoga ljeta tako je bila u New Yorku snimajući film 'Teenage Mutant Ninja Turtles'.

Brian je želio da njegova mnogo mlađa supruga više vremena provodi kod kuće u Los Angelesu s njim i njihovom djecom. 'Bila je opsjednuta dobijanjem uloga', kaže dobro obaviješteni izvor te naglašava kako neovisnost prelijepe brinete nikad nije odgovarala njezinom suprugu.

Dodatni izvor frustracije bilo je nedavno renoviranje njihove 3,35 milijuna dolara vrijedne kuće. Njoj je to, priča se, bio samo usputni, 'vikend', projekt.

'Kad ona ne bi bila u blizini', kaže izvor blizak paru, 'Brian bi je rijetko kada uopće i spominjao'.

Kad se Brian ranije ove godine pojavio u jednoj epizodi serije 'Bravo's Flipping Out', činio se vrlo uzbuđen zbog renoviranja doma. No iznenada je objavljeno da par ipak prodaje kuću, što su vjerojatno bili prvi znaci da nešto nije u redu.

Iako Megan i Brian nisu zajedno već šest mjeseci, oni nisu u neprijateljskim odnosima.

'Ostali su prijatelji ponajprije zbog svoje djece', kažu prijatelji poznatog para. 'Samo se svatko od njih želi baviti svojim stvarima'.

Slavni se par upoznao 2004. godina tijekom njegovog gostovanja u jednoj epizodi serije 'Hope & Faith'.

'Upoznati je bilo je poput magije', pohvalio se kasnije.

Zaručili su se dvije godine poslije, no ubrzo raskinuli zaruke jer je Megan odlučila da je s 23 godine ipak premlada za ozbiljno vezivanje. U lipnju 2010. Brian ju je ponovno zaprosio te je ona pristala. Brak su sklopili samo 24 dana nakon prosidbe na ceremoniji na Havajima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 08:09