PROBLEMI U RAJU

TA ŽENA STVARNO NEMA SREĆE U LJUBAVI... Tek se zaručila, a već je u javnost procurila grozna vijest: 'Jadna, uopće nema pojma s kim se spetljala'

 
Alex Rodriguez i Jennifer Lopez
 Profimedia, Backgrid USA

Jennifer Lopez (49) i Alex Rodriguez (43) u subotu su objavili sretnu vijest o zarukama poslije dvije godine veze, no čini se kako "zaljubljeni golupčići" već imaju ozbiljnih problema.

View this post on Instagram

♥♥♥♥♥♥♥♥

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Barem ako je vjerovati Joseu Cansecu (54), bivšem bejzbolašu, koji je samo dan poslije, u nedjelju, na Twitteru napisao kako iz prve ruke zna da Alex vara latino divu i to ni manje ni više nego s njegovom bivšom suprugom Jessicom.

- Jadna žena, uopće nema pojma s kim se spetljala... Bio sam s Jessicom prije nekoliko mjeseci kad ju je Rodriguez nazvao na mobitel... J.Lo, ako želiš čuti svu istinu o svom zaručniku, slobodno me nazovi, a tebe, Alexe, izazivam na boksački meč kad god ti to poželiš... Ne budi govno i prestani je varati! Ako treba, ići ću na poligraf kako bih svima dokazao da govorim istinu! - objavio je Canseco na društvenoj mreži.

Inače, Jose je s Jessicom bio u braku od 1996. do 1999. Bivši supružnici imaju kćer Josie (22), manekenku koja je pozirala za Playboy i nosila reviju Victoria's Secreta.

Ni pjevačica ni sportaš još se nisu oglasili i komentirali navode o nevjeri.

View this post on Instagram

#beachbums

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

THE MOTHER/DAUGHTER EXPERIMENT: CELEBRITY EDITION, (from left): Josie Canseco, Jessica Canseco, (Season 1, premiered March 1, 2016)., Image: 277833099, License: Rights-managed, Restrictions: ©Lifetime Television/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Jessica Canseco (desno) s kćeri Josie koju je dobila u braku s umirovljenim bejzbolašem Joseom Cansecom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:54