NAPISALA MEMOARE

TALIJANSKA DIVA OTKRILA PIKANTERIJE 'Pristala sam ići u zatvor samo zato da se mogu vratiti u svoju Italiju'

Sophia Loren poses as she arrives with her son, director Edoardo Pontiat the screening of "Deux jours, une nuit" directed by Jean-Pierre et Luc Dardenne at the Palais of Festivals during the 67th Annual Cannes Film Festival France-20/05/2014/VILLARD_2052.034/Credit:VILLARD/NIVIERE/SIPA/1405202117 *** Local Caption *** 00684046
 VILLARD/NIVIERE/SIPA

Glumica Sophia Loren u svojoj novoj biografiji 'Moj život strasti' otkrila je brojne pikanterije iz privatnog života. Osim što je progovorila o velikoj pljački dragulja iz 1970. godine, ispričala je i svoje iskustvo iz zatvora gdje je 1980. godine provela mjesec dana zbog neplaćanja poreza, prenosi Daily Mail .

'Te optužbe su bile neistinite. Tijekom 1970-ih godina živjela sam u drugim zemaljama u kojima sam plaćala porez. Osudili su me na zatvor, a ja sam morala ići jer mi inače ne bi dopustili da dođem u Italiju. Nikad ne bih mogla bez Italije! Danas kad čitam dnevnik iz zatvora, osjećam strah i ranjivost kao i prije tridesetak godina i to se ne može zaboraviti. Nema većeg poniženja od onog kad vam oduzmu slobodu", zaključila je Sophia u biografiji.

Deset godina prije nego što je završila u zatvoru, Sophia je pretrpjela i veliki šok zbog pljačke njezinog sana. Naime, lopov je usred dana upao u stan u New Yorku koji je djelila sa suprugom Carlom Pontijem te joj prijetili vatrenim oružjem. 'Carlo tad nije bio kod kuće, otišao je u Italiju jer mu je otac bio na samrti, a ja sam bila s našim sinom Cipijem koji je tad imao tek godinu i pol dana. U jednom trenutku dvojica maskiranih muškaraca upali su u stan. Uperili su pištolj u mene i počeli su vikati da me pljačkaju i ja sam se uspaničila, Cipi je spavao u susjednoj sobi, naravno da sam im odlučila dati sve. Međutim, oni su htjeli pozjamljene dragulje vrijedne pola milijuna dolara koje sam nekoliko dana ranije nosila tijekom gostovanja na televiziji. Ja ih nisam imala kod sebe, ali sam se tad proklela zbog vlastite taštine. Na svu sreću, brzo su pobjegli", otkrila je Sophia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:48