U ULOZI ŽIVOTA

TAMARA ECCLESTONE O PRINOVI 'Mislim da sam rođena za to da budem majka, ovo je najbolja stvar koja mi se dogodila'

 Instagram

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone nedavno je postala majka malene djevojčice Sophie koju je dobila u braku sa suprugom Jayem Rutlandom.

Tamara je sad po prvi put progovorila u medijima otkako je postala majka te je dala intervju za časopis Hello za koji je snimila i editorijal s malenom djevojčicom.

'Majčinstvo je najbolja stvar koja mi se dogodila, uživam u svakoj minuti. Znala sam da će mi se svidjeti, ali nisam znala da će mi se svidjeti ovoliko. Osjećam se kao da sam rođena za to da budem majka. Uvijek sam htjela djecu, ali nikad prije to nisam ovako intenzivno osjetila. Sophia je okrenula moj svijet naglavačke na nevjerojatan način. To što Jay i ja imamo svoju obitelj jednostavno je savršeno', zaključila je Tamara.

Tamara je otkrila i druge zanimljive detalje o svom majčinskom iskustvu, ali i strahovima.

'Kad se Sophia rodila, odmah je zaplakala i osjetila sam toliko olakšanje. Moj najveći strah bio je da nećemo ništa čuti. Odmah sam je primila u naručje, bilo je predivno', otkrila je.

Zanimljivo je da su ona i suprug već napravili putovnicu za djevojčicu koja nema ni mjesec dana. 'Čim bude mogla, putovat će s nama po svijetu. Želimo da joj oči budu širom otvorene još od malih nogu', zaključila je Tamara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 06:35