ŠOKIRALA I SLAVICU

Tamara Ecclestone otvorila svoj ormar novinarima: Ima čak 100 pari Louboutin cipela! Neke nikada nije ni nosila

Mogli biste na trenutak pomisliti da se nalazite u robnoj kući

ZAGREB - Jedna od najpoznatijih bogatašica, 27-godišnja

Svoju prekrasnu odjeću čuva u velikoj, posebno osmišljenoj sobi-ormaru.

Tako je otkrila kako ima, više ni manje, 100 pari Christian Louboutin cipela, oko 15 pari Ugg čizama, oko 20 pari tenisica za trčanje, a to je tek početak njenog ormara s cipelama koji se procjenjuje na minimalno 70.000 funti, piše Daily Mail.

Sirota mala bogatašica, kako je strani mediji zovu, priznala je kako je dodatnu spavaću sobu u svom domu morala pretvoriti u ormar jer nije imala kamo sa stvarima. U njemu se nalazi mnoštvo haljina, a na više njih još uvijek se nalaze etikete. One jeftinije haljine po 1.000 funti stoje u ormaru iako joj se ni ne sviđaju.

Skupe dizajnerske jakne također su na jednom mjestu, kao i puloveri, majice, nanizane jedna za drugom, povjerila je Tamara.

Također je priznala i kako istu stvar samo jednom odjene i nikad više, osim, naravno, cipela i torbica. Lijepa bogatašica obožava Hermes torbice kojih ima oko 20 komada, ali priznaje da ih je već prestala brojiti. Svaka ta torba košta minimalno 5.000 funti, a ima i male torbice dizajnera Alexandera McQueena koja svaka košta najmanje oko 900 funti.

Nasljednica Formule 1, bogata Tamara Ecclestone ima problema sa trošenjem obiteljskog novca, barem tako tvrdi njena majka Slavica.

- Moja mama je prestravljena iznosima koje trošim na odjeću. Ne želi da se išta baca pa onda te stvari dajemo u humanitarne svrhe ili šaljemo rođacima u Hrvatsku. Ljudi misle da sam razmažena bogatašica, ali ja samo želim želim pokazati da sam više od bogataševe kćeri, kaže Tamara koja objašnjava kako je ona prvenstveno televizijska voditeljica i manekenka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:58