PRIJATELJSTVO ILI LJUBAV

Tanja i Marko u nježnom zagrljaju: Prijateljstvo ili ljubav?

- 2008. U FOTOGRAFIJAMA CROPIX-A - Zagreb, 020308.Tanja Dragovic i Goran Ivanisevic snimljeni ispred Hotela 'As', u kojem su neposredno prije rucali u drustvu gradonacelnika Milana Bandica i Slobodna Ljubicica te njihovih supruga.Foto: Vjekoslav Skledar / CROPIX- jl specijal -
 Vjekoslav Skledar / CROPIX

ZAGREB - Zadnjih dana sve su glasnija šaputanja kako Tanja Dragović (34), supruga tenisača Gorana Ivaniševića njeguje nježno prijateljstvo s deset godina mlađim nogometašem Markom Šimićem.

Neki mediji objavili su čak i njihove fotografije snimljene proteklog vikenda isred kafića Downtown na Gredicama. U nedjelju navečer taj su lokal napustili nešto prije ponoći. Marko je nosio Tanjinu crnu torbu, a potom sjeo na mjesto suvozača. Prije nego što je Tanja dala gas i odvezla ih s parkirališta, dugo su razgovarali u autu, zagrljeni.

Tanjini prijatelji s kojima smo razgovarali kažu da ona iskreno vjeruje u mogućnost muško-ženskog prijateljstva. Svoj bliski odnos s Markom, Tanja nije skrivala niti od svog supruga Gorana, a u utorak navečer svi troje su se zabavljali u kafiću Velvet u centru grada s još nekoliko Tanjnih prijateljica. Marko i Goran osobno se poznaju, već su nekoliko puta zajedno izlazili, čak djeluju kao prijatelji.

Slavni tenisač na Valentinovo 2008. priznao je preljubničku aferu s TV voditeljicom Vanjom Halilović, ali javno se pokajao i odrekao te veze kako bi stabilizirao odnose u obitelji.

Godinu dana kasnije Tanja i Goran vjenčali su se u crkvi u američkom San Pedru, a kad su izmijenili bračne zavjete, potvrdili su kako njihovu ljubav više ništa ne može narušiti.

- uskoro opširnije -

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 18:44