DODJELA NAGRADA

Tanja i Vanja na istoj pozornici? Nastavak slijedi...

Prilikom dodijele priznanja "Westgate Modna ikona" sudionice ljubavnog trokuta, koji je prije godinu dana zaokupljao pažnju hrvatske javnosti, naći će se ponovno u centru zbivanja.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Svečanost odabira Westgarw Modnih ikona održat će se u novootvorenom Wesgate shopping centru u Zagrebu, gdje će Vanja Halilović biti voditeljica programa, a Tanja Dragović jedna od nominiranih.

Hoće li Tanja Dragović, odnedavno Ivanišević, primiti nagradu iz ruku bivše ljubavnice svog supruga, odlučit će žiri zaslužan za odabir Westgarw Modnih ikona, kojeg čine modna fotografkinja Mare Milin, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, modni kritičar Boris Banović i glavna urednica časopisa The Best Shop Sandra Dragičević.

Nakon što su slavni tenisač i RTL-ova voditeljica godinu dana skrivali svoju vezu, za preljub se doznalo kada je Goran uoči Valentinova uhvaćen pri izlasku iz Vanjinog stana. Uslijedio je okršaj s fotoreporterom i Tanjin odlazak. Ivanišević se odlučio za svoju dugogodišnju družicu s kojom ima dvoje djece, ona mu je oprostila preljub i vezu su okrunili brakom u SAD-u.

Nominirano je čak 95 hrvatskih trendsettera i trendsetterica, a devet najbolje odjevenih Hrvata i Hrvatica bit će proglašeno modnim ikonama. Na dodjeli će biti nesumnjivo vruće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:43