KAKVA TRAGEDIJA

TATA MARY J. BLIGE U KRITIČNOM STANJU Bivša ga izbola nožem

Singer Mary J. Blige performs on "Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief" in New York January 22, 2010. REUTERS/Evan Agostini/MTV Hope for Haiti Now/Handout (UNITED STATES - Tags: DISASTER ENTERTAINMENT) NO SALES. NO ARCHIVES. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS
 REUTERS

Thomas Blige, otac slavne pjevačice Mary J. Blige nalazi se u kritičnom stanju u bolnici u Michiganu. Tamo je završio nakon što ga je bivša 50-godišnja partnerica tri puta izbola nožem, a jedan od tih uboda bio je i u vrat.

Prema izvorima iz policije, do incidenta je došlo nakon što je 63-godišnji Thomas uhvatio svoju bivšu dok mu buši gume na autu, a potom je došlo do svađe između njih. Ubrzo je intervenirala policija te su Thomasa našli izbodenog u svom domu, a njegovu bivšu u svom domu dok je još bila u krvavoj odjeći.

Robertu je odmah pružena liječnička pomoć, ali još uvijek je u kritičnom stanju. S bivšom djevojkom je već imao problema, a prije nekoliko mjeseci sud joj je odredio zabranu prilaska te je dobila uvjetnu kaznu od pola godine.

Sad će je tužiteljstvo teretiti za pokušaj ubojstva.

Slavna pjevačica Mary nije javno komentirala ovaj nesretni slučaj u medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:11