SAMO ZA STUDIO

TATJANA JURIĆ OTKRILA SVOJU ANTISTRES TERAPIJU 'Nimalo se ne bojim zaprljati ruke'

 Neja Markičević

Čim stigne proljeće, moj se život seli na terasu i u vrt. Kupila sam rezač čempresa i živice pa sve pomalo sređujem i čupam korov. Nema bolje antisresne terapije za mene od čupanja korova. Ako me nešto taj dan isfrustrira, netko me naživcira, kada dođem doma, krenem na korov i odmah se smirim - uz smijeh objašnjava 32-godišnja voditeljica Tatjana Jurić.

Svake sezone u njezinu malom stanu u Maksimiru (objašnjava kako je srećom u kredit ušla vrlo rano pa joj preostaje još četiri godine otplate) kreću radovi. Čeka je bojanje stola i stolica, koji su zimu proveli vani, ali i kupnja ukrasnih kora te drugih “drangulija”.

- Ne, vrtnog patuljka nemam. Ali zato imam sovu, pčelu, kanadsku zastavu. I ukrasno drvo, za koje čak ni ne znam koje je točno vrste, ali koje se toliko proširi da na kraju ne mogu ući na terasu. Imam sreću što je u zajedničkom vrtu roštilj i sjenica koje susjedi ne koriste tako često.

Sve to zelenilo oko mene, a samo sam na desetak minuta od centra grada, neopisivo opušta. I svi koji dolaze kod mene, od roditelja, prijatelja, mojeg dečka Mirjana, svi su na toj mojoj terasi, sa mnom i mojim bostonskim terijerom Jackom. I tako živim sve do kasne jeseni - ispričala je Tatjana Jurić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 04:29