POTPUNO OČAJAN

TEŽAK ŽIVOT NAKON SMRTI GEORGEA MICHAELA Partner pokojnog pjevača bez prebijene pare: 'Toliko sam nisko pao da si nemam čime kupiti vodu i mlijeko'

 
 Twitter

Fadi Fawaz, 44-godišnji frizer, koji je bio u vezi s Georgeom Michaelom, na Twitteru se požalio na tešku financijsku situaciju u kojoj se našao poslije smrti legendarnog pjevača.

- Istina je da nemam ni novčića u džepu. Nemam ni za vodu i mlijeko. Čovjek kojeg sam volio najviše na svijetu umro je prije šest mjeseci, a ja, njegov životni partner, danas gladujem. Kao da mi nije dovoljno što me zli jezici i dalje optužuju za Georgeovu smrt, još moram razmišljati hoću li si moći priuštiti sljedeći obrok - napisao je na društvenoj mreži ogorčeni Australac libanonskih korijena.

Dodao je kako iz poštovanja prema glazbeniku ni za kakav novac, a navodno mu nude milijune, ne namjerava prodati svoju životnu priču tabloidima.

- Ne mogu mu odnijeti cvijet na grob. Kad mu je prošli mjesec bio rođendan, nisam mu ni zapalio svijeću jer je nisam imao čime kupiti - požalio se Fawaz, a prenosi The Mirror.

George Michael preminuo je lani, točno na Božić, a obdukcija je pokazala kako je smrt nastupila prirodnim putem. Legendarni pjevač imao je samo 53 godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:46