ČETVRTO I PETO DIJETE

Thompson dobio kćeri Cvitu i Katarinu

Glazbenikova supruga Sandra blizanke je na svijet donijela prirodnim putem danas u 9.35 sati u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh
 Arhiva EPH

ZAGREB - Pjevač Marko Perković Thompson i njegova supruga Sandra postali su roditelji blizankinja Katarine i Cvite, koje su danas u 9.35 sati prirodnim putem rođene u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh. Svaka od djevojčica težila je tri kilograma, a sam porod prošao je bez komplikacija.

- Ovo mi je jedan od najsretnijih dana u životu. Zadovoljan sam što je porod prošao bez ikakvih problema. Moja supruga Sandra odlično se osjeća, pogotovo nakon spoznaje da je rodila dvije zdrave curice. Nema nikakvih komplikacija sa suprugom i djecom te sam beskrajno zahvalan na skrbi cjelokupnom osoblju bolnice i doktoru Miškoviću koji je nadzirao porod - rekao je danas izuzetno raspoloženi Thompson koji je već nekoliko puta isticao da oduvijek želi imati petero djece.

‘Blagoslov s neba’

San mu se sada i ispunio jer su se šestogodišnjem Petru Šimunu, petogodišnjem Anti Mihaelu te trogodišnjoj Divi Mariji sada pridružile Cvita i Katarina. Ovaj blagoslov s neba, kako je 43-godišnji pjevač nazvao blizanke, Thompson će zbog korizmenog razdoblja prvo proslaviti s obitelji i prijateljima, a nakon Uskrsa znat će se vrijeme velike fešte u njegovu mjestu Čavoglave.

Bila je to tajna veza

Sandra i Marko Perković u braku su šest godina, a upoznali su se na njegovu koncertu u Kanadi. Na početku su vezu držali u tajnosti, baš kao i svjetovno vjenčanje u Torontu 2003. godine, a ubrzo su prvi put postali roditelji. Tri godine poslije, na samo Valentinovo, stupili su i u crkveni brak u Čavoglavama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 05:05