SLAVA BYE BYE

Tiger Woods počeo gubiti sponzore, prvi odustao Gatorade

Iako se vjeruje kako je do prestanka suradnje došlo zbog brojnih afera u kojima se Woods našao, kompanija ističe kako je odluka donesena 'još prije mjesec dana'

Gatorade, američki brand PepsiCo-a koji proizvodi negazirana bezalkoholna sportska pića, prva je kompanija koja je prestala pružati podršku Tigeru Woodsu.

Međutim, iako se vjeruje kako je do prestanka suradnje došlo zbog brojnih afera u kojima se Woods našao, kompanija ističe kako je odluka donesena 'još prije mjesec dana'.

- Prekid ugovora s Tigerom Woodsom odlučen je prije nekoliko mjeseci kako bi se stvorio prostor za cijelu planiranu seriju novih proizvoda 2010. godine - stoji u priopćenju PepsiCo-a.

Vijest o gubitku sponzora došla je u samom jeku brojnih afera koje su pogodile život slavnog golfera. Nakon otkrića nekoliko ljubavnih 'avantura' i prometne nesreće, Tigerov je život 'upotpunilo' i loše zdravstveno stanje njegove punice koja je završila u bolnici u kojoj je, navodno, i on sam liječen nakon što se predozirao lijekovima.

Iako su prve vijesti govorile kako je Elin Nordegren, majka Woodsove supruge, zadržana na intenzivnoj njezi, glasnogovornik bolnice u kojoj je zaprimljena ističe kako je njeno stanje stabilno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:46