PRIČA JEDNO, RADI DRUGO

TKO JE ŽENA KOJA SE POSVOJENOG DJETETA RIJEŠILA KAO KUĆNOG LJUBIMCA Društvene mreže su se usijale kada su vidjele njezin YouTube kanal

 
 Screenshot

Youtuberica Myka Stauffer i njezin suprug James izazvali su oštru osudu javnosti nakon što su ovih dana objavili video u kojim su otkrili da su dječaka Huxleyja, kojeg su posvojili skoro prije tri godine, odlučili su dati na posvojenje drugoj obitelji.

Myka je popularna blogerica i vlogerica koja je sa svojim suprugom pokrenula YouTube kanal, na kojem objavljuje savjete iz obiteljskog života.

No, njihova zajednička objava u kojoj su se odlučili na ovaj šokantni korak te su se nakon trogodišnjeg zajedničkog života odučili odreći 4,5-godišnjeg mališana kojem je dijagnosticiran autizam, sablaznila je svijet.

U svom videu objasnili su da se jednostavno ne znaju nositi s njegovim potrebama te da prilikom posvojenja nisu znali, niti su dobili konkretne informacije o dječakovom autizmu.

- Stvarno nam je teško slušati medicinske stručnjake te puno njihovih povratnih informacija i stvari koje su uznemirujuće - naglasio je njezin suprug, dodajući: "Nikad nismo željeli biti u ovom položaju. I pokušavali smo udovoljiti njegovim potrebama i pomoći mu u što većem broju. Uistinu ga volimo".

No, ta njihova odluka još je više šokantnija, s obzirom na to čime se Myka bavi.

Ona, naime, ima dva YouTube kanala, na jednom se bavi lifestyle temama, a na drugom daje savjete o roditeljstvu i pokazuje kako izgleda njezin obiteljski život.

Također, ona redovito objavljuje videe i fotografije na svom Instagramu na kojima javnosti pokazuje detalje njihovog obiteljskog života te prati i otkriva živote njihove djece: 11-mjesečnog sina Onyxa Treya, 4-godišnjeg Radleyja, šestogodišnje Jake i osmogodišnje Nakove.

Myka piše i fotografira trenutke iz zajedničkog života, pokazuje kako izgleda njihova intima, kako organizira život s djecom, dijeli recepte, daje savjete za uređenje doma i slično.

Par je Huxleyja usvojio 2017. godine i od tada je on bio redovito na njihovom zajedničkim fotografijama. U rujnu prošle godine na Youtube kanalu objavila je video kojem je obilježila dvogodišnjicu od posvojenja dječaka.

Kada su ga usvojili objavila je fotografiju dječaka i supruga, a potpisala ju je riječima "Danas je Huxley Wen Quan službeno postao naš sin. Iako to nije bio lagani proces, vrijedilo je svake minute".

Stoga je javnost zgrozila odluka da se nakon tri godine zajedničkog života par odrekao dječaka, usprkos poteškoćama s kojima on suočava.

Također, jedna od prvih stvari koju je Myka napravila nakon je otkrila tu odluku, na društvenim mrežama promijenila podatak da ima petero djece.

Nakon svega velika je vjerojartnost da će broj pratitelja njezinih društvenih mreža na kojima propagira obiteljske vrijednosti, nakon ove odluke bitno smanjiti, jer kako su i neki komentirali Myka je samo Instagram mama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:21