VRIJEĐAO PRED DJECOM

Tony: Anđa je na istoj intelektualnoj razini kao desetogodišnjaci

Umjesto da bude primjer mladima, Cetinski je danas pred osnovnoškolcima, u Hrvatskom školskom muzeju, neprimjereno izvrijeđao Anđu Marić
Zagreb, 250510. Toni Cetinski bio je gost ovogodisnjeg susreta u Hrvatskom skolskom muzeju " Sto zelim biti kad odrastem" gdje su sudjelovali ucenici 3. i 4. razreda OS Voltino i OS bana Josipa Jelacica iz Podsuseda.Foto: Boris Arbanas / CROPIX
 Boris Arbanas / CROPIX

ZAGREB - Edukativni susret s desetogodišnjacima u Hrvatskom školskom muzeju u Zagrebu, na temu “Što sam želio biti kad odrastem”, pjevač Tony Cetinski danas je pretvorio u neprimjereno vrijeđanje Anđe Marić, svoje kolegice u žiriju RTL-ova showa “ Hrvatska traži zvijezdu ”.

Važnost školovanja

- Ona samo blebleće i onda pretjera. Kada se ugase kamere, shvati da je prešla granicu s komentarima i počne se ispričavati. Nema joj koristi od toga - odgovorio je Cetinski učenici na pitanje što misli o Anđi Marić.

Nakon neukusnog odgovora, upitao je djecu tko im je draži član žirija, Anđa ili Fox, na što je većina njih uzvikivala Anđino ime.

- Pa naravno da vam je ona draža kada ste na istoj intelektualnoj razini - izjavio je pjevač.

Cilj ovakvih susreta u Hrvatskom školskom muzeju jest da javne osobe, poput Tonyja, budu primjer mladima te da im ukažu na važnost školovanja bez obzira na to kojim će se zanimanjem baviti. Iako su djeca postavljala različita pitanja o njegovu djetinjstvu i glazbenoj karijeri, ipak su se najviše zadržali na temi popularnog showa.

Gubi živce

Sudeći po današnjoj ispovijesti pred osnovnoškolcima, Tony Cetinski je izgubio živce kad je riječ o Anđi Marić.

- Nadam se da ću nekako izdržati pokraj nje do kraja showa. Ako ona bude u žiriju sljedeće sezone, mene sigurno nema - najavio je popularni pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:38