KRAJ LJUBAVI

Tony Cetinski i Ivana Nobilo se ne razvode, ali su odlučili razdvojeno živjeti

Tony je svoju 'bolju polovicu' Ivanu upoznao 1999. godine, a vjenčali su se na Crvenom otoku kod Rovinja, nakon osam godina hodanja
 Kristina Fazinić

Tony Cetinski i njegova supruga Ivana Nobilo Cetinski odlučili su da će razdvojeno živjeti , potvrdila je Tonyjeva PR menadžerica Snježana Jerković, odgovarajući tako na novinarske upite je li točno da je nakon 12 godina pukla ljubav između pjevača i njegove menadžerice.

- Ivana i Tony odluku su donijeli sporazumno i u prijateljskoj atmosferi, a na razdvajanje se nisu odlučili radi neke treće osobe. Zasad se ne razvode - tvrdi Jerković, koja progovara u ime bračnog para Cetinski koji ne želi medijski komentirati svoj privatni razlaz, unatoč kojem će nastaviti uspješnu poslovnu suradnju .

Tony je svoju 'bolju polovicu' Ivanu Nobilo, upoznao 1999. godine, a vjenčali su se na Crvenom otoku kod Rovinja, nakon osam godina hodanja. Miro Buljan, glazbeni producent i Tonyjev prijatelj, iskazao se kao vjenčani kum, dovevši budućem mladoženji na momačku večer nekoliko striptizeta iz Ljubljane.

Inicijale svoje djece, trinaestogodišnjeg Christiana i dvogodišnje Pie, Tony je istetovirao na lijevom ramenu, dok na ruci umjesto vjenčanog ima tetovirani prsten.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 13:44