EVO KOLIKO ZARAĐUJU

TOP LISTA PREPLAĆENIHGLUMACA Jennifer Aniston i Nicolas Cage na neslavnom popisu

Forbes je ovog tjedna objavio top listu preplaćenih glumaca, a na njojj su se našle zvijezde poput Jennifer Aniston, Denzela Washingtona i Nicolasa Cagea

Miljenica Amerike, Jennifer Aniston možda je osvojila srca gledatelja diljem svijeta, no njezini fimovi nisu toliko dobro gledani koliko je ona dobro plaćena, tvrdi Forbes. Upravo je zato njezino ime najviše iznenadilo američke medije nakon objave Forbesove liste.

Naime, lista je sastavljena na temelju zarade glumaca i usporedbe s njihovim projektima unatrag tri godine, a osim Jennifer na njoj se nalaze i mnogi drugi miljenici koji uživaju zvjezdani status.



Na listi se tako našao i Adam Sandler koji je za svaki uloženi dolar vratio tek 3.40 dolara. Snimio je filmove 'Jack & Jill' i 'That's My Boy', a niti jedan nije bio hit u kinima.

Odmah iza njega našla se Katherine Heigl koja se možda proslavila serijom 'Uvod u anatomiju', ali ne baš i filmskim radovima.

'Plavuša s Harvarda', Reese Witherspoon u prošlom desetljeću je bila velika zvijezda s top gledanim komedijama, ali u prošle tri godine uspjela je vratiti tek 3.90 dolara za svaki uloženi dolar.

Nicolas Cage je jedan od rijetkih glumaca koji snima više drama od komedija i romantičnih filmova na ovoj listi, ali prema Forbesu ni on nije puno isplativiji - za jedan dolar vrati tek šest.

Kevin James je još jedna zvijezda TV serija, ali njegov film 'Here Comes The Boom' nije bio tako velik uspjeh, štoviše - prošao je katastrofalno u kinima.



Denzel Washington, jedan od omiljenih glumaca Hollywooda vraća tek 8.30 dolara za jedan uloženi. Iako igra sjajne karakterne uloge, u posljednje vrijeme Hollywood nije vidio spektakla od njega.

Steve Carrell stoji malo bolje od ostalih, vraća 10 za 1 uloženi dolar, ali Forbes njegov film 'The Incredible Burt Wonderstone' smatra velikim promašajem, a to pokazuju i rezultati gledanosti.

Jennifer Aniston vraća pak tek 10.60 dolara za svaki uloženi dolar, a kako je najveća zvijezda na ovoj listi, američki mediji smatraju je najvećom 'gubitnicom' ove liste.

Matt Damon je također na ovoj neslavnoj listi slavnih, a za 1 dolar vraća tek 10.60 dolara.

Posljednji na listi je Ryan Reynolds, najmanji gubitnik Forbesovog popisa kojem se za svaki uloženi dolar vraća 10.70 dolara. Njegov povratak u filmske vode nije bio baš sjajan, a kritičari nagađaju da će biti još gore - film 'R.I.P.D.' smatra se najvećim promašajem godine.



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:35