ELLEN DEGENERES

TRAGEDIJA KOJA JE PROMIJENILA ŽIVOT TV IKONE DANAŠNJICE 'Zašto Bog nema svoju telefonsku liniju, da ga barem mogu nazvati i pitati neke stvari...'

 
 Getty Images

Jedna od najvećih televizijskih zvijezda današnjice, Ellen DeGeneres (60), u podcastu glumca Daxa Sheparda (43) progovorila je o događaju koji joj je obilježio mladost, prenosi Daily Mail.

Stand-up komičarka te autorica i voditeljica hit emisije "The Ellen DeGeneres Show" otkrila je kako je imala samo 20 godina kad joj je u teškoj prometnoj nesreći poginula tadašnja partnerica.

- U to vrijeme radila sam kao konobarica, a s djevojkom sam i živjela... Kad je umrla, više nisam mogla sama plaćati stan koji smo dijelile pa sam bila primorana preseliti se u garsonijeru u podrumu. Nisam imala ni krevet. Spavala sam na madracu na podu, a sve oko mene bilo je puno buha...

Jedinu utjehu pronašla sam u pisanju poezije. Često sam razmišljala kako bih voljela da Bog ima svoju telefonsku liniju, htjela sam ga nazvati i pitati neke stvari, trebala su mi objašnjenja... - izjavila je Ellen.

Kad je prije tri godine gostovala u showu Oprah Winfrey (64), DeGeneres je rekla kako je te večeri, kad joj je poginula djevojka, s njom bila na koncertu, ali posvađale su se i Ellen nije htjela da se zajedno vraćaju kući.

- Sljedeće jutro saznala sam da je mrtva... Dugo me mučio strašan osjećaj krivnje - izjavila je tad proslavljena američka komičarka.

DeGeneres je 1997. godine javno priznala da je gay, a s glumicom Portijom de Rossi (45) u braku je od 2008.

Happy Valentine's Day❤

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

Wishing @PortiadeRossi a very happy birthday

A post shared by ED Ellen DeGeneres (@edbyellen) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 17:04