NE ZNA ODAKLE MU NJEZIN BROJ

'TRESLA SAM SE OD ŠOKA. KAO DA ME POGODIO METAK' Holivudska glumica tvrdi: 'Moj silovatelj Weinstein pokušao je stupiti u kontakt sa mnom'

Rose McGowan
 Getty Images

Američka glumica Rose McGowan (44) za BBC je izjavila kako je ozloglašeni seksualni predator Harvey Weinstein (66) pokušao stupiti u konktakt s njom nakon što ga je javno optužila za silovanje.

- Slao mi je poruke. Nemam pojma odakle mu uopće moj broj, ali s obzirom da je povezan s Mossadom (izraelskom izvještajno-sigurnosnom agencijom), pretpostavljam da mu nije bio nikakav problem doći do mene - rekla je McGowan. Dodala je kako je spomenute SMS-ove dobila prije mjesec dana, a slao ih je, pretpostavlja, netko od Weinsteinovih bliskih suradnika.

- Počela sam se tresti od šoka kad sam vidjela tko mi piše... Osjećala sam se kao da sam primila metak... Uopće ne mogu shvatiti poantu tih poruka - izjavila je glumica o pokušaju holivudskog producenta da joj se ponovno približi.

Podsjetimo, Rose je samo jedna od mnogobrojnih žena koje tvrde da ih je Harvey Weinstein silovao. Njezin slučaj navodno se dogodio 1997. godine u hotelskoj sobi tijekom trajanja filmskog festivala Sundance u Park Cityju u američkoj saveznoj državi Utah.

- Ono što se ondje zbilo puno je gore i mračnije od svega što sam napisala u svojim memoarima... I dalje se osjećam loše, zarobljena sam u toj čudnoj vezi s manijakom od kojega ne mogu pobjeći - rekla je McGowan u razgovoru za BBC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:24