DIRNULA MNOGE

'TUŽNO JE KAD POMISLIŠ DA NEŠTO NIJE U REDU S TOBOM' Naša plus size manekenka objasnila s čime se nijedna žena nikada ne bi smjela boriti

 
 INSTAGRAM

Otkad se pojavila na hrvatskoj sceni, Luciju Lugomer zbog hrabrosti i samouvjerenosti dižu u nebesa ili je optužuju da slavljenjem viška kilograma potiče nezdrav način života. Kako god, naša prva plus size manekenka ne odustaje od svoje misije - ona i dalje želi da se svaka žena, bez obzira na konfekcijski broj, osjeća lijepom.

Nakon niza provokativnih fotografija u kupaćim kostimima kojima se ovo ljeto svako malo hvalila na društvenim mrežama, Zagrepčanka je sad objavila selfie iz kupaonice, gdje je pozirala u vrućim hlačicama i pokazala svoje obline, ali i sve nesavršenosti. Ipak, fotografiju je zasjenila snažna poruka koju je Lucija poslala svima, osobito djevojkama, koje je prate:

- Svaka žena dođe do točke u kojoj stupa u borbu s vlastitim tijelom. Svaki put kad se pogledaš u ogledalo, svaki put kad vidiš sliku nekoga kome se diviš, ili nekoga tko ne izgleda poput tebe... Pomisliš da nisi dovoljno dobra. I to je zaista tužno. Zato što je tvoje tijelo tvoj dom! I ne bi te smjelo sprječavati ni u čemu! Jedino što te zadržava je to što misliš da nešto nije u redu s tobom. Moje mane su moje posebnosti. Budi jedinstvena, budi ti - napisala je Lugomer na Instagramu i u prvih sat vremena skupila više od 1000 lajkova.

Moja dva suncokreta, svaki s jedne strane • *Every woman ever: 'You basically ended up going into a battle with your own body. Every time you look in the mirror, every time you see an image of someone who you look up to, of someone who doesn't look like you. You think you're not good enough. And that's really sad. Because your body is your HOME! ...it's not holding you back from anything! The only thing that's holding you back is believing that something is wrong with you.' My imperfections are my perfections! Be unique! Be you! • • • • • • #curv #love #style #bodypositive #pose #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #modeling #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #newface #selfesteem #confidence #followforfollow

A post shared by Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:10