EKSPERIMENT

TV VODITELJ SE GODINU DANA NIJE PRESVUKAO 'Nitko nije primijetio, boli ih briga kako ja izgledam'

 Screenshot

Televiziji voditelj Karl Stefanovic godinu dana se svakog radnog dana pred kamerama pojavljivao u istom plavom odijelu, i kako kaže, nitko nije primjetio da se godinu dana nije presvukao.

U intervjuu za The Age otkrio je kako je to napravio da bi ukazao na seksizam s kojim se žene svakog dana na poslu susreću.

Naime, njegova kolegica Lisa Wilkinson s kojom vodi emisiju 'Today' na Channel Nineu, nerijetko prima kritike na račun svojih modnih kombinacija.

'Nitko nije primijetio i boli ih briga kako ja izgledam. Ali žene uvijek gnjave ako odjenu krivu modnu kombinaciju ili boju. O njima se pišu tisuće tweetova', rekao je Stefanović, koji je inače srpsko-njemačkog podrijetla.

'Tko je Lisin stilist? Današnja odjeća bila joj je grozno kombinirana', jedan je od e-mailova koje je Lisa primila nakon emisije.

'Mene ocjenjuju prema tome kako radim svoj posao, kako sam odradio neki intervju ili prema mom groznom smislu za humor, a žene često ocjenjuju samo prema tome što su odjenule ili kakva im je frizura0, rekao je Stefanovic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:55