HIT TRANSFORMACIJE

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Kako je Minea postala Vuco, dobila bradu i zapjevala 'Crna ženo'

 Branko Banjac/Nova TV / Branko Banjac

Andrea Andrassy je u prošloj emisiji pobijedila u ulozi Shakire, a ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato' utjelovit će legendarnog Sennu M.

Jedna od većih atrakcija bit će sigurno Minea u ulozi Siniše Vuce koja će pjevati dobro poznatu pjesmu 'Crna ženo'.

Branko Banjac / Branko Banjac

Gledatelje kao i žiri iz epizode u epizodu oduševljava Mario Petreković koji se nakon Tine Turner vraća u muški lik, a ovaj put će utjeloviti Rickyja Martina.

Vanda Winter postaje Axl Rose iz Guns 'n' Rosesa, a izvest će pjesmu 'Sweet child O'Mine'. Ronald Braus postaje Jasmin Stavros, a izvest će pjesmu 'Umoran'. Hit 'Satisfaction' i preobrazbu u Micka Jaggera upriličit će Giuliano koji je sretan što će se napokon riješiti štikli.

Jasna će se morati uživjeti u izvedbu popularne pjesme "'Happy' Pharrella Williamsa, a ovom veselom pjesmom podignut će na noge i sve članove žirija i natjecatelje. Baby Dooks demonstrirat će kako mu ide klapsko pjevanje jer je za zadatak dobio otpjevati pjesmu ''Da te mogu pismom zvati'' klape Maslina. Indira Vladić pridružit će se Goranu Navojcu, Sandri Bagarić i Tomi in der Mühlenu u komentiranju i ocjenjivanju ovotjednih transformacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 14:14