TELEVIZIJSKI HIT JESENI

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Maja Šuput oduševila žiri i pobijedila u trećoj emisiji, Lozar zadivio Gopca glumeći Rozgu

U trećoj emisiji druge sezone showa Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato” pobijedila je Maja Šuput kao Robin Thicke. Maja je oduševila članove žirija showa Sandru Bagarić, Tomu in der Mühlena i Branka Đurića Đuru, koji su Maju podarili najvišim ocjenama.

- Jako dobra intonacija! Profesionalno, do kraja! - rekao je Davor Gobac, gostujući član žirija, Saši Lozaru koji je sve oduševio u ulozi Jelene Rozge. Plavokosi pjevač na pozornici se pojavio u srebrnom kostimu i besprijekorno otpjevao hit “Nirvana”.

Ivana Šarića smo gledali u liku Boba Marleyja, Ivanu Marić očarala je kao Gwen Stefani, Renata Sabljak je svoju vokalnu raskoš pokazala u ulozi Whitney Houston, Luka Bulić nastupio je s licem još jedne glazbene dive Celine Dion, dok je Maja Posavec u ulozi Mile Kekina iz Hladnog piva dokazala da je vrhunska glumica.

- Bio si toliko sladak da se bojim da ću dobiti karijes - rekao je Branko Đurić Đuro Dušanu Bućanu, čiji su nastup u ulozi Meghan Trainor članovi žirija ocijenili najslađim. Hoće li im se Dušan dopasti i kao Shaggy, doznat ćemo sljedeće nedjelje, kada ćemo imati priliku gledati transformaciju Ivana Šarića u Grace Jones, Saše Lozara u Taylor Swift, Renate Sabljak u Tošu Proeskog, Ivane Marić u Chaka Khana. Maja Šuput sljedećeg tjedna nastupa kao Šaban Bajramović, Luka Bulić nastupit će kao pjevač legendarne grupe AC/DC, a Maju Posavec ćemo gledati u sastavu grupe AQUA.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:17