SHOW NOVE TV

'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' Vanda nadmašila sve prijašnje transformacije i pobijedila

 Nova TV

U nedjelju navečer emitirana je šesta po redu epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. U showu je ovog puta najboljom proglašena Vanda Winter. Ona je ovog puta bila neprepoznatljiva buntovnica dok je na sceni glasom i statom imitirala Axla Rosea iz grupe Guns n' Roses te oduševila publiku i žiri pjevajući nimalo jednostavnu pjesmu 'Sweet Child O'Mine'.

Sjajna je bila i Jasna Palić Picukarić koja je utjelovila Pharrella Williamsa te otpejvala hit 'Happy'. Tijekom njezinog veselog nastupa ustala se publika, ali i žiri te natjecatelji showa te zaplesali na pozornici.

Legendarni Mario Petreković ovog puta nije bio u utrci za prvo mjesto iako je još jednom pokupio ovacije publike utjelovivši Rickyja Martina. Njegova fizička transformacija bila je toliko dobra da su se članovi žirija šalili kako su iznenađeni dok ga prvi put gledaju kao ljepotana. 'Moraš češće početi nositi šminku', šalila se Indira, koja je ovog puta bila gošća žirija.

Giuliano je također imao dobar nastup koji se svidio žiriju, a ovog puta nije morao nositi potpetice. Naime, zadatak mu je bio utjeloviti Micka Jaggera i otpjevati 'Satisfaction'. 'Moram priznati da nisam slušao Rolling Stonese, znam one opće hitove koji svi znaju, ali mislim da je Mick Jagger institucija', komentirao je sam Giuliano. Njegov imidž se posebno svidio Sandri Bagarić koja mu je rekla da bi tako odjeven trebao ići i na svoje koncerte.

Jednu od najvećih fizičkih transformacija je pak doživio Ronald Braus koji je dobio sasvim novu masku za lice kako bi što više sličio Jasminu Stavrosu. Otpjevao je pjesmu 'Umoran'.

Na pozornici je nešto manje zahtjevan koreografski nastup imao i Baby Dooks koji je utjelovio klapu Maslina. Iako su mu se pridružili prateći vokali, Dooks je pridružili prateći pjevači, priznao je kako mu je ovo bio izuzetno težak zadatak.

Transformaciju u osobu suprotnog spola ovog puta su osim Vande imale i Andrea Andrassy te Renata Končić Minea. Andra je morala pjevati i plesati poput zvijezde 1990-ih, Senna M-a dok je Minea pjevala pjesmu Siniše Vuce 'Crna ženo'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 20:17