KATIE MAY

U 34. GODINI IZNENADA PREMINULA PLAYBOYEVA ZEČICA Manekenka i zvijezda društvenih mreža umrla bez ikakvog znaka upozorenja

 Screenshot YouTube

Playboyeva zečica, uspješna manekenka i zvijezda društvenih mreža, Katie May, preminula je u četvrtak od posljedica moždanog udara u 34. godini života.

May je hospitalizirana u ponedjeljak nakon što joj je začepljenje karotidne arterije uzrokovalo snažan moždani udar. Fotomodel je zadržana u bolnici u ktiričnom stanju, no doktori joj nisu mogli pomoći, piše TMZ .

U četvrtak navečer doktori su isključili aparate koji su je održavali na životu i preminula je ikružena obitelji u Los Angelesu.

Katie je bila velika zvijezda društvenih medija, a na Instagramu je imala gotovo dva milijuna fanova. Bila je poznata i kao ‘Kraljica Snapchata’, snimila je niz modnih editorijala za desetke portala i časopisa, uključujući Playboy i Sports Illustrated.

Iza nje je ostala sedmogodišjna kći, a obitelj je pokrenula akciju prikupljanja financijskih sredstava za djevojčicu na servisu GoFundMe .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 21:45