DVA MJESECA POSLIJE SMRTI

U JAVNOST PROCURIO NALAZ O SMRTI FROTMENA PRODIGYJA Možda se nije radilo o samoubojstvu!? Mrtvozornik: 'Je li se samo šalio?'

 
 Getty Images

Keith Flint, frontmen benda The Prodigy, pronađen je mrtav u svome domu u Essexu 4. ožujka ove godine, a u srijedu je napokon objavljeno i službeno priopćenje mrtvozornice Caroline Beasley-Murray.

U njemu stoji kako je glazbenik, koji je preminuo u dobi od 49 godina, u vrijeme smrti, koja je nastupila vješanjem, u organizmu imao tragove kokaina, alkohola i kodeina (opijata koji se u medicini koristi kao analgetik i antidiuretik), prenio je Daily Mail.

Mrtvozornica Beasley-Murray u svome zaključku istaknula je kako "ipak nema dovoljno dokaza da bi se Flintova smrt sa sigurnošću mogla proglasiti nesrećom ili samoubojstvom".

- Nažalost, nikad nećemo znati što se toga dana zapravo zbivalo u njegovoj glavi... Je li se samo šalio kad je sve pošlo užasno krivo? - pita se mrtvozornica te dodaje kako je u obzir uzela i samoubojstvo i nesretan slučaj, ali za niti jednu opciju nije imala dovoljno dokaza pa je svoj nalaz, nažalost, morala ostaviti bez konkretna zaključka.

Liam Howlett (47) i Maxim (52) iz The Prodigyja u utorak su na Twitteru uputili apel svim obožavateljima benda sa sljedećom porukom: "Imate li problema s mentalnim zdravljem, molimo vas, potražite liječničku pomoć, nemojte trpjeti i patiti u tišini".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. kolovoz 2022 17:19