RADUJE SE

U NJENOM SRCU IMA MJESTA ZA JOŠ JEDNO Charlize Theron planira posvojiti bebicu

 AP Photo/Carlo Allegri

Charlize Theron nakon 2-godišnjeg Jacksona planira posvojiti još jedno dijete. Pripreme za birokratsku proceduru već su u tijeku, ali nije poznato još hoće li Jackson dobiti bracu ili sestricu.

Glumica se na ovaj potez odlučila jer ne želi da Jackson odrasta kao jedinac te želi da se, kad odraste, ima na koga osloniti.

'Charlize priznaje da joj se mnogo toga događa u životu, ali definitivno želi da Jackson ima brata ili sestru. Proces za posvajanje pokrenut će odmah iza Nove godine', otkrio je izvor blizak glumici.

Podsjetimo, Charlize je Jacksona posvojila 2012. godine, a tad je rekla kako je cijeli život bila sigurna da će tako nešto jednom napraviti.

'Moja majka našla je pismo koje sam davno napisala. U njemu je pisalo: 'Molim vas, hoćete me odvesti u sirotište da odem posvojiti jednu bebu?', tako da sam zapravo oduvijek znala da ću to jednom napraviti', izjavila je nedavno.

Također je priznala kako joj nije lako biti samohrana majka, ali se ne žali jer svoje dijete jako voli. 'Nije to nešto što sam planirala već nešto što se jednostavno dogodilo', rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 11:52