#FREEBRITNEY

U OČEVIM 'OKOVIMA' Britney Spears priznala kako je željela još jedno dijete, ali otac joj je zabranio: 'Ne dopušta joj da samostalno vodi život'

 
 Clint Brewer / Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je 2007. godine nakon živčanog sloma slavna pjevačica Britney Spears završila u bolnici njezin otac ima zakonsko starateljstvo nad njome. No, o tom odnosu već se dugo raspravlja te navodno Britney godinama živi kao očev 'rob'. Tako je pjevačica na sudu otkrila kako je htjela dijete s dečkom Samom Asgharijem, ali da je njezin otac bio izričito protiv toga te da joj je zabranio da zatrudni i rodi, piše US Weekly.

Godinu dana nakon živčanog sloma otac je dobio zakonsko starateljstvo nad njome i od tada slavna pjevačica ne može ni o čemu u svom životu samostalno odlučivati.

Svake godine stranke se nalaze na sudu kako bi opravdale razloge zašto bi se starateljstvo trebalo produžiti ili ne, a otac i dalje ne dopušta Britney da živi samostalno.

Na sudu nije pomoglo ni njezino priznanje da ju je otac tjerao na drogiranje, a potom ju je stavio u ustanovu za mentalno zdravlje protiv njezine volje.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  -*Web Must Call For Pricing*  A disheveled Britney Spears leaves a medical building in Los Angeles with bodyguards in tow. The 38 year old pop star appeared tired  and a bit untidy in low cut jeans, a peasant blouse with no bra, white socks with slides and her hair pulled up in a messy ponytail. Spears was recently spotted in Miami celebrating her birthday with boyfriend Sam Asghari.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 486550413, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Navodno Jamie pod svaku cijenu pokušava držati Spears pod kontrolom, kako bi imao uvid u njenu financijsku situaciju i troškove. Naime, čitavim njezinim bogatstvom upravlja upravo - samo on.

Spearsini obožavatelji su pokrenuli pokret #FreeBritney, inzistirajući da se pjevačici omogući samostalan život. Čak i njezina majka, pobornica je ovog pokreta. Ona se razvela od Jamieja te je i sama pokušala postati pravni staratelj svoje kćeri, ali nije o tome uspjela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:26