ZNANJE - IMANJE

U 'POTJERI' SRUŠENA DVA REKORDA! Natjecatelj odgovorio na najviše brzopoteznih pitanja ikad, lovac mu dao nevjerojatnu visoku ponudu

 Screenshot

U HRT-ovom kvizu znanja ' Potjera' u utorak je srušen rekord točnih odgovora na brzopotezna pitanja. Student matematike Martin Brkić odgovorio je na svih 13 pitanja koja mu je voditelj kviza Tarik Filipović postavio te je time postao prvi natjecatelj tijekom trogodišnjeg prikazivanja emisije kojemu je to uspjelo.

S trinaest točnih odgovora Brkić je zaradio 45,500 kuna, a lovac Dean Kotiga je na ovom rekordnom uspjehu čestitao Brkiću šaleći se da je on sada postavio novi zlatni standard koji drugi natjecatelji moraju pokušati dostići. Kotiga je Brkiću potom ponudio 182,500 kuna kao visoku ponudu također postavivši novi rekord emisije.

'Riskiram svoj otkaz visokom ponudom, ali ovaj rezultat koji smo vidjeli prvi puta u ove tri godine to svakako zaslužuje', rekao je Kotiga prilikom predavanja rekordne ponude.

Voditelje emisije Tarik Filipović, a niti drugi natjecatelji Brkiću nisu ništa savjetovali u smislu koju ponudu da uzme. Brkić se nakon razmišljanja o Kotiginoj rekornoj ponudi ipak zadržao na svojih 45,500 kuna, a on i natjecatelj Ante su nakon finalne potjere utekli lovcu i osvojili iznos od 63 tisuće kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. veljača 2024 08:05