KONCERT 5. STUDENOGA

U prodaji samo pola Arene za Lady GaGu

Glazbenica je zbog velikog interesa odlučila produljiti svoju turneju, pa je i Zagreb ipak dobio priliku ugostiti veliku zvijezdu
 AP

ZAGREB - Jedna od najkontroverznijih i najpopularnijih glazbenica današnjice, Lady GaGa, priredit će 5. studenoga spektakl kakav zagrebačka Arena dosad nije imala priliku ugostiti, zbog čega će broj karata u prodaji biti gotovo upola manji od uobičajenog.

Detalje koncerta na sinoćnjem su partyju u Posh Fantasy Baru objavili organizatori Lupa Promotion i napomenuli da će zagrebački nastup Lady GaGe biti jesenski produžetak turneje “The Monster Ball” zbog iznimnog interesa publike i unaprijed rasprodane europske turneje.

Pomicanje granica

Naime, za potrebe spektakla koji će prirediti Lady GaGa krov zagrebačke Arene bit će prvi put od izgradnje “opterećen” sa više od 70 tona obješene opreme. Upravo zbog tako zahtjevne i dosad neviđene produkcije broj ulaznica za Arenu koja inače na koncertima može ugostiti 20.000 ljudi bit će ograničen na svega 10.351 mjesto. Sudeći po kritikama s dosad održanih koncerata, zagrebačku publiku očekuje izvrsna predstava koju su strani mediji opisali kao “prvu i dosad neviđenu pop-elektro operu”, uz napomenu da je riječ o spektaklu koji pomiče granice koncertnog iskustva.

Promocija u Hrvatskoj

Kako bi dočarali dio atmosfere koju ta umjetnica širi na svojim nastupima, iz Lupa Promotiona na svom su partyju angažirali plesačice u kavezima, hostese koje su se našle u ulozi paparazza.

- Suradnja Lupa promocije i Live Nationa kroz niz godina rezultirala je dolaskom najvećih svjetskih izvođača. Zadovoljstvo nam je ugostiti Lady GaGu u Zagrebu kao jedinom gradu u regiji u kojem će ta pop-zvijezda napraviti neviđen spektakl - rekao je direktor Lupe Vladimir Ivanković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 04:24