VODITELJICE MANEKENKE

U vlasništvu HOO-a: S emitiranjem je startala Sportska televizija

Zaljubljenici u sport od danas mogu pratiti Sportsku televiziju (SPTV), prvi sportski digitalni televizijski kanal u Hrvatskoj

ZAGREB - Zaljubljenici u sport od danas mogu pratiti Sportsku televiziju (SPTV), prvi sportski digitalni televizijski kanal u Hrvatskoj, čije emitiranje počinje u 17 sati emisijom Vijesti. SPTV, koji je u stopostotnom vlasništvu Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), otvorit će vrata i manje zastupljenim sportovima.

- Sportska televizija namjerava surađivati sa svim sportskim savezima, a njih je 79. Dnevno ćemo emitirati 12 sati programa, a radimo na tome da svaki dan omogućimo gledateljima minimalno jedan direktan prijenos - rekao je direktor SPTV-a Petar Čavlović.

Atraktivna televizijska lica osigurao je Andrej Maksimović u suranji s producentskom kućom Bum tras bum i Hit media grupom.

On je, naime, pripremio polusatnu emisiju koju će voditi manekenke Lorena Kovač i Nina Kuprešanin. A jednu od rubrika na toj televiziji, onu o modi i životnom stilu sportaša, vodit će poznata stilistica Marija Cvitanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:42