SKANDAL U AVIONU

UHIĆENA PJEVAČICA CRANBERRIESA Napala stjuardesu, slomila joj nogu i glavom udarila policajca

MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 17: Dolores O'Riordan from The Cranberries performs during F1 Rocks! Melbourne at Sidney Myer Music Bowl on March 17, 2012 in Melbourne, Australia. (Photo by Paul Jeffers/Getty Images)
 Paul Jeffers / 2012 Getty Images

Pjevačica grupe Cranberries, Dolores O'Riordan uhićena je u Irskoj nakon incidenta u avionu kojim je letjela iz New Yorka jer je napala stjuardesu, a potom i policajca.

Policija ju je privela čim je sletjela u zračnu luku Shannon u Irskoj u 5.30 sati ujutro, a mogli bi je zadržati maksimalnih 24 sata u pritvoru. 'Pozvani smo zbog sumnje da se dogodio napad na stjuardesu. Tijekom uhićenja napadnut je i policajac', stoji u kratkom pripćenju policije.

Nakon slijetanja u zračnu luku stjuardesa je prevezena u bolnicu u Limericku zbog slomljene noge. Prema pisanju The Irish Timesa, stjuardesa je zadobila lom nakon što je pjevačica tijekom incidenta snažno nagazila na njezino stopalo.

'Do incidenta je došlo na letu EI 110 koji putuje na relaciji New York - Shannon. U tijeku je istraga, a kako je riječ o pitanu sigurnosti , nećemo davati dodatne izjave', poručili su iz aviokompanije Aer Lingus u čijem je avionu došlo do incidenta.

Kako piše britanski Daily Mail, Dolores je navodno glavom udarila policajca koji ju je htio privesti, no njemu nije bila potreba pomoć liječnika.

Policija će protiv pjevačice podići prijavu za napad, a što je razljutilo 43-godišnju pjevačicu i majku troje djece, još nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 03:06