COURTNEY ZABLISTALA

Uništila se brojnim plastičnim operacijama, pa se bacila na treninge - pogledajte rezultat!

Courtney na Instagramu prati 9,6 milijuna ljudi, a uz čestitke dobila je ‘milijun‘ komplimenata na račun svog fantastičnog izgleda
Courtney Cox
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Glumica Courtney Cox ovih je dana proslavila svoj 56. rođendan, a za tu prigodu svoje pratitelje na Instagramu počastila je videom na kojem se vidi kako u crnom bikiniju skače u bazen.

Uz video, glumica koja se proslavila ulogama u serijama 'Prijatelji' i 'Cougar Town' napisala je: 'Graciozno uranjam u ovu novu godinu'

Courtney na Instagramu prati 9,6 milijuna ljudi, a uz brojne čestitke dobila je 'milijun' komplimenata na račun svog fantastičnog izgleda koji je rezultat mukotrpnih treninga.

image
Courtney Cox
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Pod vodstvom Marca Reeda glumica svakodnevno pleše salsu i odrađuje boksačke kružne treninge. Također, izuzetno pazi na prehranu te je otkrila kako za ručak jede salatu od piletine, a za večeru ribu ili steak uz povrće kao prilog.

No, isto tako Cox je otvoreno prije nekoliko godina priznala da žali zbog estetskih operacija kojima se podvrgnula te je tako i naknadno uklonila sve filere iz lica.

View this post on Instagram

Gracefully diving into this next year... #oaf

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:16