LADY KITTY

UPOZNAJTE KĆER NAJMANJE ŠARMANTNOG TIPA U BRITANIJI Zanosna nećakinja princeze Diane ljepotom zaludila javnost

 Instagram/kitty.spencer

Pippa Middleton uskoro bi mogla pasti u drugi plan kada je u pitanju šira britanska kraljevska obitelj jer sve veću medijsku prašinu diže nećakinja pokojne princeze Diane.

Naime, brat princeze Diane Charles Spencer (51), koji u Britaniji uživa u reputaciji 'najnešarmantnijeg muškarca u zemlji' snažno se protivi medijskom izlaganju svoje kćeri Lady Kitty Spencer.

Naime, mlada 24-godišnjakinja pojavila se na naslovnici Tatler magazina kao 'najzanosnija nećakinja princeze Dijane', a to je njezinom ocu čini se jako zasmetalo pa je zbog takvih medijskih istupa nastupila prava obiteljska svađa.

Foto: Instagram/kitty.spencer

Međutim, britanski mediji, koji pomno prate svaki korak svih članova kraljevske obitelji, predviđaju mladoj Lady Kitty veliku budućnost.

'Ona ima veze, ima novca i odlično izgleda' citiraju mediji u Velikoj Britaniji i dodaju kako medijska slava kojoj teži mora doći, s obzirom da se o njezinoj promidžbi i PR-u brine slavna Paula Karaiskos koja je djelomično zaslužna i za slavu poznatog supermodela Kate Moss.

Kitty je u dobrim odnosima sa svojim rođacima princom Williamom i princom Harryjem, ali nije toliko prisutna u unutarnjim krugovima kraljevske obitelji.

Foto: Instagram/kitty.spencer

- Jako mi laskaju usporedbe s Dianom - izjavila je u intervjuu mlada Kitty aludirajući pritom na plave uvojke i crte lica koje pomalo podsjećaju na nikad prežaljenu pokojnu princezu.

Da je odlučna u svom naumu da postane prava zvijezda, svjedoče brojne fotografije s reality zvijezdama i sredovječnim muškarcima, poslovnim ljudima i modnim dizajnerima.

- Jako sam sentimentalna i imala sam svega nekoliko muškaraca - izjavila je Kitty, a među njima je bio i 44-godišnji poduzetnik iz Italije.

Foto: Instagram/kitty.spencer

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:51