ČIST KAO SUZA

'UVIJEK SAM BIO SLAB SAMO NA DOBAR VISKI I LIJEPE ŽENE' Željko Bebek tvrdi da nikad nije probao drogu

 Livio Andrijic / CROPIX / CROPIX

Neke velike bendove uvijek prati priča o porocima. Zna se da je bilo droge. U to vrijeme, takve supstance tek su se pojavile na našim prostorima. To je bilo nešto novo i svi su željeli vidjeti što je to. Slagao bih kad bih rekao da su u našemu bendu svi bili čisti. Naravno da je ono što se pričalo po čaršiji zapravo bila istina, rekao je Željko Bebek za srpski Alo!.

Prvi pjevač legendarnog Bijelog dugmeta prisjetio se pokojnog bubnjara Gorana Ipe Ivandića, koji je svojedobno zbog posjedovanja hašiša završio u zatvoru, gdje je služio trogodišnju kaznu, ali Željko nije otkrio tko je još od njegovih kolega bio sklon eksperimentiranju. Za sebe kaže kako ga takve stvari nikad nisu zanimale ni privlačile.

'Nikad nisam ni htio probati, ali da jesam, mogao sam. Bilo je pritisaka, ali u tome nisam znao uživati. Moji jedini poroci u Bijelom Dugmetu bili su viski i žene, samo me to privlačilo', objasnio je Bebek.

Danas se i to promijenilo jer je glazbenik već 14 godina u sretnom braku i ne zanima ga nijedna druga žena osim njegove Ružice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:07