TAMNA STRANA SLAVE

'UZIMAO SAM ECSTASY ZA DORUČAK, PIO LITRE VOTKE SVAKI DAN I SPAVAO S MANEKENKAMA' Slavni glazbenik otkrio detalje iz raskalašenog života

 
Moby
 Getty Images

Američki glazbenik Richard Melville Hall, poznatiji pod umjetničkim imenom Moby, najavio je izlazak memorara "Then It Fell Apart" za 2019., piše The Rolling Stone.

- Radi se o putovanju u tamno srce slave i demonima koji vrebaju iza sjaja životnog stila slavnih - napisao je Moby na Twitteru za nastavak svojih memoara iz 2017. "Porcelain: A Memoir".

- U ljeto 1999. Moby je objavio album koji je definirao tisućljeće, 'Play'. Poput albuma koji definiraju generaciju, 'Play' je bio sveprisutan i katapultirao je Mobyja u superzvijezde. Odjednom se družio s Davidom Bowiejem i Louom Reedom, Christinom Ricci te Madonnom, uzimao ecstasy za doručak, svaki dan ispijao litre votke i spavao s modelima. Bila je to dijeta koja nije mogla trajati. A onda se sve raspalo - stoji u priopćenju izdavačke kuće Faber Books, koja će objaviti memoare 11. lipnja 2019.

Poznati američki komičar i voditelj Stephen Colbert rekao je za "Then It Fell Apart" da "ta kronika duge, tamne noći duše nekako uključuje i smiješne priče u kojima su Trump, Putin i uistinu zbunjujući niz degenerika".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:12